Fudbaleri Timoka pripremaju se za početak sezone u Srpskoj ligi, a u prvom kolu sastaće se na domaćem terenu na Kraljevici protiv Pčinje iz Vranja.

Kako bi što spremnije dočekali početak takmičenja u grupi „Istok“ trećeg ranga srpskog fudbala, do sada su odigrali pet prijateljskih utakmica, a do početka prvenstva u planu su još dva meča. Najpre u sredu u Prahovu, protiv srpskoligaša Dunava, a potom i u subotu na gradskom stadionu u Zaječaru protiv ekipe Bora, naravno bez prisustva publike.
FK „Timok 1919“ je minulog vikenda poražen u Knjaževcu od domaćeg Timočanina sa minimalnih 1:0, dok su protekle nedelje izabranici trenera Vojkana Rajčića odigrali najbolji meč u dosadašnjem pripremnom periodu i savladali dugogodišnjeg stabilnog srpskoligaša Car Konstantin na gostovanju u Nišu 0:2. Istovetnim rezultatom savladana je i Slatina, takođe u gostima, dok je kod kuće pobeđena ekipa SFS Borca iz Paraćina sa 2:1.
Utakmica 1. kola Srpske lige „Istok“ Timok 1919 – Pčinja na programu je u subotu 15. avgusta od 17 sati na gradskom stadionu na Kraljevici.

Znatno teži posao imaće ekipa Kablova, koja istog dana gostuje ekipi Sinđelića. Izabranici Igora „Kiće“ Slovića pokušaće da trijumfalno krenu u novu sezonu na teškom gostovanju u Nišu.
Nakon duže pauze, Zaječar će imati dva srpskoligaša u narednoj sezoni, ali u dogledno vreme, kako stvari stoje, svi mečevi biće igrani bez prisustva publike.

Izvor i foto: glas.sporta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *