Dileme više nema, Timok je hit Srpske lige “Istok”. Nakon dve godine provedene u zonskom rangu takmičenja, Zaječarci već na startu sezone u srpskoligaškom društvu pokazuju da će se i te kako pitati oko plasmana u Prvu ligu Srbije.

Nakon četiri odigrana meča, maksimalan učinak i 12 osvojenih bodova izabranika Vojkana Rajčića, a ono što posebno raduje je činjenica da je ostvaren i drugi trijumf na strani, ovog puta protiv Jedinstva u Paraćinu, rezultatom 0:2.
Nakon 45 minuta utakmice 4. kola nije bilo pogodaka, da bi u nastavku fudbaleri Timoka golovima povratnika Uroša Nikolića i razigranog napadača Miloša Roševića, slomili otpor domaćih i zabeležili četvrti prvenstveni trijumf.

Pobedom u Paraćinu, Zaječarci su ostali jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u sezoni i nema sumnje da ovi rezultati najbolje pokazuju i ambicije Timoka u nastavku Srpske lige “Istok”.

Prilika za nastavak pobedonosnog niza je već u subotu 5. septembra, kada na gradski stadion u Zaječaru stiže Mladost iz Medoševca, koja igra sjajno na početku sezone i ima samo jedan remi, uz ostale pobede na svom kontu. Utakmica je na programu od 16 sati.

Izvor: glas.sporta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *