Pored seniorske ekipe i mlađe kategorije Timoka odigrale su svoje utakmice u ligama FSRIS u sredu 26. avgusta i ostvarili odlične rezultate. Petlići i pioniri FK Timok 1919 savladali su u dvomeču goste iz Leskovca, ekipu “Lidera” u obe konkurencije i tako napravili pravu uvertiru za prvi tim, koji se nakon trećeg kola Srpske lige “Istok” nalazi na čelu tabele sa maksimalnim učinkom.

Poletarci “Timoka” nastavili su sa sjajnim izdanjima na početku sezone, u kojima se nadmeću igrači rođeni 2006. i 2007. godine u pionirskoj i 2008. i 2009. godine u kategoriji petlića. Pioniri su bili i više nego ubedljivi i slavili sa 4:0, dok su petlići zaječarskog kluba savladali vršnjake iz Leskovca rezultatom 2:1.

Vredi istaći i zapažen rezultat koji su u ponedeljak 24. avgusta zabeležili članovi generacije 2010. na turniru održanom u Petrovcu na Mlavi, iako je rezultat sasvim sigurno u drugom planu, kada je reč o ovako mladim fudbalerima i uopšte sportistima. Naime, izabranici trenera Ivana Aleksića, inače prvotimca Timoka, ostvarili su svih šest pobeda i osvojili prvo mesto, uz gol razliku 16:1.

Berićetan početak sezone Fudbalskog kluba “Timok 1919”, čije članove već za vikend očekuju novi izazovi u svim uzrasnim kategorijama, a prvi će na scenu ponovo igrači rođeni 2010. godine i kasnije, koji u petak 28. avgusta gostuju u Paraćinu, na turniru koji organizuje Škola fudbala “Vuk”.

Izvor: glas.sporta

Foto: Škola fudbala FK Timok 1919

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *