Nova lokacija za novi početak borilačkih sportova u Zaječaru. Javnim treningom u prostorijama Кik boks kluba “Fight Team 019” na mestu bivše diskoteke “MZ” u naselju “Dva brata”, sparingom najboljih kik boksera sa prostora jugoistočne Srbije, zvanično je otvorena nova kuća borilačkih sportova u Zaječaru, vlasništvo Кik boks kluba “019”.

Na jednom mestu našli su se bivši i aktuelni reprezentativci Srbije, osvajači evropskih i svetskih medalja, bio je tu i trener srpske kik boks reprezentacije Srbije Srđan Radulović, uvek dragi gost iz Bora i takođe bivši veliki šampion, sada trener Siniša Vladimirović, a sve pod budnim okom Bobana Stojanovića, najuspešnijeg zaječarskog kik boksera i bivšeg balkanskog i evropskog šampiona, sada trenera i savetnika u КBК 019 Zaječar, navodi se na sajtu glassporta.rs.

FOTO: glassporta.rs

Vodeći tandem zaječarskog Kik boks kluba “Fight Team 019” Nikola Milenković i Bojan Andrejić, nisu krili oduševljenje.

“Otvaranje novih prostorija samo je jedan od ciljeva kojima stremimo, puno nam je srce kada na jednom mestu vidimo toliko šampiona. Velika zahvalnost svima u regionu koji su odazvali našem pozivu, tu su klubovi i borci iz Bora, Кnjaževca, Кladova, Boljevca, Niša, sarađujemo sa svima veoma uspešno, a nadamo se da će tako ostati i u narednom periodu”, u glas ističu mladi sportski radnici.

U planu je kažu i otvaranje novog zaječarskog boks kluba, a pod istim krovom biće mesta i za karate, aikido, školice sporta, personalne treninge koje će voditi Boban Stojanović i još mnogo toga. O terminima treninga i budućim akcijama, zbog situacije u vezi s korona virusom, javnost će biti naknadno obaveštena, ističu u redovima Кik boks kluba “Fight Team 019”.

Izvor: glassporta.rs

Foto: glassporta.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *