Fudbalere Kablova u predstojećoj sezoni Srpske lige sa klupe će predvoditi Ivan Bešinić, umesto dugogodišnjeg prvog trenera Igora Slovića.

Bešinić je dobro poznato ime timočkoj javnosti, borski stručnjak, ranije i uspešan fudbaler, vodio je kao trener FK Bor i Rudar iz “grada bakra”, a bio je na klupi i boljevačkog Rtnja od klubova iz okruženja.

Novi trener je već imao priliku da vodi ekipu i na zvaničnoj utakmici, pošto su Kablovi u 1. kolu Kupa Fudbalskog saveza zaječarskog okruga deklasirali Rudar iz Grljana 7:0 u četvrtak 6. avgusta.

Utakmica je odigrana na stadionu Kablova u naselju “Ključ” u Kotlujevcu, a tom prilikom zaječarskom srpskoligašu uručen je i pehar pobednika Zone “Istok” minule sezone. Trofej je kapitenu Lazaru Koniću uručio Ivan Đorđević, generalni sekretar FSRIS.

Podsećamo, Kablove sledećeg vikenda očekuje početak takmičenja u Srpskoj ligi “Istok”, a već na startu teško gostovanje u Nišu, ekipi Sinđelića. Utakmica je na programu u subotu 15. avgusta od 17 sati, dok će prvi susret na domaćem terenu izabranici novog trenera Bešinića odigrati 23. avgusta protiv Dunava iz Prahova.

Izvor: glas.sporta

Foto: pixabay.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *