Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ danas su započeli radove na uređenju deonice od Šljivarskog puta ka selu Leskovac, kao i deonice puta koja je u lošem stanju, od Leskovca do Lenovca. Prema rečima nadležnih, ukupna dužina puta koja se uređuje je oko 10 kilometara.

„Ono što se očekuje, osim krčenja ovih deonica od šiblja, rastinja i ostale vegetacije, je da do kraja nedelje počnu radovi na krpljenju udarnih rupa, kao i presvlačenju asfalta na najoštećenijim deonicama. Sve to će se raditi u okviru letnjeg održavanja puteva“, rekao je Vice Lalić, pomoćnik direktora JKP „Timok održavanje“.

 

Uporedo sa ovim poslom, danas su počeli radovi i na rešavanju problema osvetljenja na fudbalskom stadionu u Velikoj Jasikovi, kao i u prostorijama tog kluba.

„Radovi nam znače puno, jer poslednjih 15 godina nismo imali struju na samom terenu. Na inicijativu Mesne zajednice, Fudbalskog kluba i omladine sela, polako rešavamo i ovaj problem. Ovaj teren je od velikog značaja za svu omladinu, u selu ih je ostalo 50-ak, kao i članovima Fudbalskog kluba Velika Jasikova, jer se na ovom terenu igraju utakmice u okviru Zaječarske okružne lige“, istakao je Darko Filipović, član Saveta Mesne zajednice Velika Jasikova“.

Kako navode u Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“ u narednom periodu se nastavljaju radovi na uređenju i ostalih putnih pravaca. Takođe, radiće se i na rešavanju gorućih problema kako u gradu, tako i u selima.

Izvor: JKP „Timok održavanje“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *