JKP „Vodovod“ Zaječar obaveštava korisnike usluga, da je u toku slanje opomena pred isključenje svim neredovnim platišama računa za pružene komunalne usluge. Nakon slanja opomena JKP „Vodovod” Zaječar će krenuti sa isključenjima sa vodovodne mreže svih korisnika čije je dugovanje prema ovom preduzeću veće od 50.000,00 dinara u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima.

„Pozivamo naše korisnike koji imaju dugovanja da u roku od 15 dana, od dana prijema opomene, dođu na blagajnu Vodovoda i izmire račune, kako bi izbegli isključenje i dodatne troškove ponovnog priključenja”, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod“ i dodaje:

„Takođe, obaveštavamo korisnike koji su za vreme trajanja vanrednog stanja privremeno priključeni na vodovodnu mrežu, ukoliko ne izmire svoja dugovanja ili ne zaključe sporazum o reprogramu duga za izmirivanje obaveza na više mesečnih rata u roku od 15 dana od dana obaveštenja, ponovo će im se obavustaviti usluga vodosnabdevanja“.

Dugovanje može da se izmiri i putem reprograma duga na više mesečnih rata, a više informacija o tome, građani mogu da dobiju na blagajni preduzeća ili na broj telefona 019/422-041.

Foto: Pixabay.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *