Nikada burniji prelazni rok u okružnoj ligi Zaječar. Svi klubovi su preaktivni u ovom prelaznom roku, a najaktivnij je definitivno novi agilni predsenik FK Kosova iz Zvezdana Milan Mirković o čemu možete uskoro pročitati na našem portalu.

Usled bavljenja isključivo dolascima Mirković je zanemario podatak da on ipak ima nešto što vredi i da se prvo pozabavi trenutnim igračkim kadrom pa da se nakon toga okrene dolascima. To je iskoristio novi predsednik FK Velika Jasikova Kevin Shaffer:

„I pored dugog poznanstva gde sam čak bio i saigrač sa Mirkovićem nisam mogao da odolim da privolim najboljeg igrača Kosova Milana Žikića da dođe u moj tim. Moram da priznam da je veliko zadovoljstvo što je Žikić izabrao baš Veliku Jasikovu pored brojnih i primamljivih ponuda. Reč je o odličnom igraču koji može da pokriva sve ofanzivne linije tima i koji je među najboljima u ligi u situacijama jedan na jedan.“

Da li je ovo kraj pre početka prelaznog roka jer znamo da ste već doveli Aleksića i Glogorijevića o čemu nam je govorio vaš direktor Dragan Manzalović:

„Mislim da smo ovim transferom zatvorili priču oko dolaska ofanzivnih igrača i da smo ispunili sve ono što smo se dogovorili pre početka prelaznog roka. Sada se usredsređujemo na dovođenju jednog defanzivca sa kojim bi završili naše aktivnosti u ovom roku. Narano uvek smo spremni da angažujemo dobrog igrača koji će praviti razliku a ne samo popunjavati broj.“

ZAJEČARCI.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *