Od kada su na čelo kluba došli mladi funkcioneri Kevin Shaffer i Dragan Manzalović FK „Velika Jasikova“ ide uzlaznom putanjom. Prvi uspeh bio je osvajanje MFL Zaječar – Boljevac o čemu smo već pisali sa neverovatnih 14 uzastopnih pobeda.

Kada je generalni direktor kluba postao Dragan Manzalović sve je postalo nakše i polako su se rešili skoro svi problemi u fudbalskom klubu.

„Kada sam došao u klub shvatio sam da me čeka jedan preozbiljan posao ali svako ko me poznaje zna dobro da sam neko ko ne beži od odgovornosti i posla. Cilj je bio da se pre svega finansijski stabilizujemo ali da ne zanemarimo ni fubalske uspehe. U tome sam uspeo i to mnogo više od očekivanog, u prvoj sezoni na čelu sa mnom osvojili smo prvo mesto u MFL Zaječar – Boljevac, redovno smo izmirivali obaveze prema službenim licima i isplatili skoro ceo dug iz ranijih perioda. „

Niste doveli previše igrača u letnjem prelaznom roku da li se može isto očekivati i sada?

„U pravu ste, doveli smo samo 3 igrača od kojih je standardan bio jedino Milutinović koji nas napušta i prelazi u ekipu Kablova, Todorović je odlično počeo sezonu ali ga je zadesila povreda zbog  koje je propustio većinu utakmica u ovom delu takmičenja, tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosan na svoje momke jer su svi oni igrali niži rang a pokazali su da su konkurentni i u ovom rangu i mnogo jačim ekipama stvarali su probleme. Nstavićemo sa praksom dovođenja malog broja igrača jer nam je bitan kvalitet a ne kvantitet. Naša pobeda je ta da su svi igrači zadovolji i da nas niko osim Milutinovića ne napušta tako da uz par pojačanja planiramo da do kraja sezone budemo medju prvih 5 ekipa u ligi.“

Da li ste već ugovorili neka pojačanja?

„Kao što sam i rekao dovodićemo samo ono šta nam je potrebno tako da smo dogovorili dolazak Aleksića koji će nadomestiti odlazak Milutinovića. Za kvalitetne igrače uvek ima mesta u našem timu tako da kod nas dolazi i Gligorijević od koga mnogo očekujemo. U pregovorima smo sa još par igrača koji bi podogli kvalitet našeg tima na željeni nivo. 

By richard

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *